国際ペットビジネス協会について

国際ペットビジネス協会は日本ペットビジネススクール協会の関連団体として、企業立校のペット関連技術の技能の向上、運営支援の為に発足致しました。トリマーやペット販売士を始めとする各種技術を検定を実施しております。

当協会の会員校である企業立の学校は民間ならではの特色を生かし、個性的なカリキュラム内容や若い方から年齢を重ねた方までが幅広く通学しやすいよう弾力的に設定していることが特徴です。入学や検定ついての詳細は各校へ直接お問い合わせ下さい。

The International Pet Business Association was established as a related organization of the Japan Pet Business School Association.
The academy operated by the company is a member.

We support the management of member school and we are carrying out various technological tests including trimmer and pet sales.

It is characterized by flexible setting of its own curriculum so that young people and senior citizens can attend school widely.

For details on admission and certification, please contact each school directly.